Je zoekt een allround

Trouwfeest DJ

Boek hier je

 TROUWFEEST DJ

Trouwfeest DJ

Nog geen trouwfeest DJ? Stel het vinden van je DJ niet uit. Probeer vrij vlug je DJ te boeken. 1 of 2 jaar op voorhand, wordt meestal de trouwfeest DJ huwelijk gekozen en geboekt. Er zijn natuurlijk veel huwelijk DJ’s te vinden, maar de keuze en mogelijke opties worden natuurlijk beperkter, indien je je keuze uitstelt

De troeven van de Trouwfeest DJ

Ervaring

De DJ trouwfeest is niet aan zijn proefstuk toe, hij heeft al jaren ervaring op verschillende locaties zoals de klassieke feestzalen, tenten, parochiezalen,….

Feestlocatie

Waar je feestlocatie dan ook is, de DJ trouwfeest komt overal naar toe. Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen, Vlaams-Brabant, Limburg.

Prijs DJ Trouwfeest

De DJ huwelijk heeft een all-in, en daardoor goedkope prijs. Vanaf je zaalintrede tot de laatste man op de dansvloer. Opties zoals een photobooth, zijn mogelijk.

Gratis

Gratis inbegrepen: beamer-projector + supersized projectiescherm voor powerpoints, foto’s, video en gratis de openingsdans gefilmd.

Enkele referenties hier

Allround DJ trouwfeest

De Muziek, werkwijze en andere weetjes.

De DJ draait allround alle stijlen in de mix. 60’s, 70’s, 80’s, 90’s, nillies. Rock, pop, dance, RnB, knallende beats, metal, foute platen, schlagers…het kan allemaal, naargelang de dansvloer het verlangt. Vanaf het jonge volkje tot de senioren en iedereen er tussen in. Aangepast aan je playlist… en uiteraard zijn verzoekjes geen probleem. Deze afwisseling is af en toe nodig, om het voor iedereen leuk te houden op jullie feestlocatie. Niet iedereen houdt van dezelfde muziek…gelukkig maar. Het volume wordt aangepast aan de zaal of behoeften ter plekke. De DJ hanteert de microfoon eventuele aankondingen, maar daar blijft het dan ook bij. De DJ is startklaar voor jullie knallende zaalintrede, met eventuele achtergrondmuziek en blijft draaien tot het fuifbeest het begeeft op de dansvloer.